Camper Inkoop Topper

Inkoop Topper koopt elke camper - gegarandeerd!

Tevreden klanten zijn erg belangrijk voor ons. Wij geloven dat de verkoop van uw voertuig meer is dan alleen ruilhandel. Het gaat om vertrouwen en is vaak met veel werk en onzekerheid verbonden.

Daarom hebben wij een omvangrijk service-pakket voor u samengesteld dat de verkoop voor u zo makkelijk, transparant en persoonlijk mogelijk maakt.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons graag bellen!
Inkoop Topper koopt elke aangeboden camper gegarandeerd aan - in elke toestand!

Hoe ongelooflijk ons aanbod voor u ook mag klinken, wij menen het serieus met onze aankoopgarantie die wij u echt voor elke camper en in elke toestand aanbieden. Wij zijn op zoek naar allerlei soorten campers en zijn als groothandelaar actief in binnen- en buitenland, waardoor we voor elke camper een nieuwe bestemming vinden. Ons voordeel als groothandelaar geven we graag aan u door en daarom bieden wij u een aankoopgarantie voor elke camper

Wanneer het om de verkoop van uw camper gaat: aarzel niet langer en maak gebruik van onze service. Als aankoper van campers in heel Belgie bieden wij u een aankoopgarantie voor elke camper met een snelle en betrouwbare service. Neem telefonisch contact met ons of, of via het online aankoopformulier en we melden ons binnen 24 uur bij u. We maken dan graag een afspraak voor de bezichtiging van de camper die u wilt verkopen, op de door u gewenste plaats en het door u gewenste tijdstip. Mocht u dan besluiten om uw camper aan ons, de ongeslagen Camper Inkoop Topper, te willen verkopen, dan regelen wij al nodige voor u.
Naar keuze gebruik van ons standaard koopcontract of een door uzelf opgezet contract
Afhaling van uw camper in heel Belgie
Stipte afhaling en betaling op de door u gewenste plaats en tijd
Aankoopgarantie onafhankelijk van de leeftijd, toestand en kilometerstand
Vrijwaring van alle aansprakelijkheid voor u
Per omgaande afmelding van uw voertuig bij de betreffende instantie
Afhandeling van de aflossing van contracten (krediet, financiering en leasing)
Naar het contactformulier >> Afloop van de verkoop >>
© 2014 Ankauf Star Bezoek aankoop Ster op Facebook Camper Inkoop Topper Inkoop Topper koopt elke camper - gegarandeerd! Onze omvangrijke service in één oogopslag - onze aankoopgarantie Onze aankoopgarantie

02 80 86 223